Για να σου εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) χρησιμοποιούμε cookies!!!

Αποστολή προϊόντων




Τρόπος και κόστος αποστολής
Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 5,00 € εφόσον η αξία της παραγγελίας σας είναι μικρότερη από 50,00 €, εάν το ποσό των αγορών σας υπερβαίνει τα 50,00 € η αποστολή στον χώρο σας είναι ΔΩΡΕΑΝ.




Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ courier, με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής, στην Ελλάδα.




Οι αποστολές στο εξωτερικό επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 22,00€ ανά παραγγελία. Η αποστολή γίνεται με συστημένο δέμα μέσω ΕΛΤΑ.




Πότε θα μου παραδώσετε;
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.




Οι παραγγελίες εντός Αττικής, αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα σας αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ courier, και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.





Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ
courier, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος σας αποστέλλεται με e-mail.